Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák

BIOMÉZEK


10 fajta magyar bioméz!

Miért BIO a BIOMÉZ?

A BIOMÉZEK olyan területekről  származnak, amelyekek megfelelő távolságban vannak  minden hagyományosan müvelt mezőgazdasági területtől, ipari telepektől és közlekedési úttól. Ilyen mindenen káros terheléstől mentes helyek garantálják, hogy az innen gyűjtött mézek tiszták legyenek, vagyis bioméz legyen.

A másik fontos feladat a méhcsaládok kezelése.  A méhek táplálkozásához minden esetben elegendő mézet kell hagyni a kaptárban és tilos a vegyszeres kezelés is.  A mézet  35  fok fölé nem szabad felmelegíteni, valamint  nem szabad hozzátenni semmilyen idegen anyagot sem. Természetesen a mézeken rendszeresen végeznek szermaradvány vizsgálatot is, így maradhat bio méz a bioméz. Tehát mindezen műveletek eredményei a BIO minősítésű tiszta és finoman illatozó mézek, a biomézek.

 

BIOkontroll HungáriaA magyar méhészek sokfajta biomézet állítanak elő. Nem tömegtermelés folyik, hanem a sokféleséget és minőséget tartják szem előtt.

 

A biomézek minőségét és ökölógiai gazdálkodásból származó voltát a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. garantája, aminek igazolása minden bioméz címkén rajta van. 

 

Kóstolja meg a magyar biomézeket!

 

 Webáruház készítés