Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Termék részletek


Nyers szilva virágpor 250g

Nyers szilva virágpor 250g
3 050 Ft

Lassítja az öregedés, serkenti az agyat! 
Megőrzi a bőröd szépségét. Hölgyek kedvence lehet, az íze miatt is.

 

 • Jótékony hatással van a gyomorra, epehólyagra, májra és normalizálja az étvágyat. A további tápanyagbevitel által a nyers szilva virágpor lassítja az öregedési folyamatot és megőrizni a bőr szépségét. Emellett javítja a test teherbírását és növeli az állóképességet, serkenti a memóriát, miközben javítja a koncentrációképességet és csökkenti a rosszkedvet. A Nyers Szilva virágpor kis mennyiségben termelődik, a virágzási csúcsideje nagyon rövid ideig tart. A fűz virágporral kivaló keverék formájában, kis mértékben található. 
   

  Használati utasítások:

  -Gyermekek: 1 kiskanál / nap (5 gramm)

  -Felnöttek:   1 evőkanál / nap(15 gramm)

  Ajánlott, minimum 7 hétig, 2-szer évente, de lehet egész év során korlátozás nélkül fogyasztani.

   

  Tárolás:  fagyasztóban, -5ºC és -18ºC közötti hőmérsékleten.

   

  A Nyers virágpor  egy  ÉLŐ táplálék , ami a száraz virágporhoz  képest  enzimeket,  jótékony hatású baktériumokat, antioxidánsokat és   tejerjesztőket  tartalmaz, melyek elősegítik a bélflóra regenerálódását. 
   

  BÁMULATOS!  A nyers virágpor  a fagyasztóban tárolandó de  NEM   FAGY MEG  az alacsony víztartalmának köszönhetően (8-10%), amely a fagyasztóból való kivétel után lehetővé teszi az azonnali fogyasztást.

   

  A kaptár ezen termékét természetes,  NYERS , tiszta és feldolgozatlan formában tároljuk a maximális terápiás hatékonyság biztosítása érdekében!

Webáruház készítés