Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Termék részletek


Nyers galagonya virágpor 250g

Nyers galagonya virágpor 250g
3 050 Ft

Az erek és a vérnyomás szabályozója! 
Galagonya csoda. Nagyon kellemes, kissé savanykás erdei gyümölcs ízű. 

 • A galagonyának nevezett növényt ősidők óta a szívverés szabályozására, a magas vérnyomás és a torokgyulladás kezelésére vagy az erek rugalmassá tételére használják. Tehát a galagonya a különleges terápiás tulajdonságaiért közismert a szív- és érrendszeri betegségek kezelésében.
  Amellett, hogy megőrzi az eredeti növény alaptulajdonságait, a Nyers Galagonya virágpor jótékony hatást fejt ki a szív- és érrendszerre. Csökkenti az erek falán vagy más szövetekben a zsírlerakódásokat és ezáltal csökkenti a koleszterinszintet. Ezen hatásoknak köszönhetően a Nyers Galagonya virágpor elősegíti a vérnyomás csökkentését és a fogyókúrában egy jó szövetségesnek bizonyul. Nyugtató és élénkítő hatást fejt ki az idegrendszerre, megszűnteti az álmatlanságot, a szorongást, az ingerlékenységet vagy a depressziót.

   

  Használati utasítások:

  -Gyermekek: 1 kiskanál / nap (5 gramm)

  -Felnöttek:   1 evőkanál / nap(15 gramm)

  Ajánlott, minimum 7 hétig, 2-szer évente, de lehet egész év során korlátozás nélkül fogyasztani.

   

  Tárolás:  fagyasztóban, -5ºC és -18ºC közötti hőmérsékleten..

   

  A Nyers virágpor egy  ÉLŐ táplálék , ami a száraz virágporhoz  képest  enzimeket,  jótékony hatású baktériumokat, antioxidánsokat és   tejerjesztőket  tartalmaz, melyek elősegítik a bélflóra regenerálódását. 
   

  BÁMULATOS!  A nyers virágpor a fagyasztóban tárolandó de  NEM FAGY MEG  az alacsony víztartalmának köszönhetően (8-10%), amely a fagyasztóból való kivétel után lehetővé teszi az azonnali fogyasztást.

   

  A kaptár ezen termékét természetes,  NYERS , tiszta és feldolgozatlan formában tároljuk a maximális terápiás hatékonyság biztosítása érdekében!

Webáruház készítés