Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Termék részletek


Nyers vadrózsa virágpor 250g

Nyers vadrózsa virágpor 250g
3 050 Ft

Fáradtság ellen!  

Felfrissülés a testnek és a léleknek. Csipkebogyóra emlékeztető íze igazi kuriózum a virágporok között.

 • Ebben a fajta virágporban található karotinoidok és tejerjesztők között erős szinergia van. Nemcsak a nyálkahártyát, hanem a bélflórát is serkenti, segíti a bélmozgás szabályozását és megakadályozza a vastagbél gyulladását. Emellett a flavonoid típusú anyagoknak köszönhetően, a Nyers vadrózsa virágpor  elősegíti a kálcium felszívódását.
  Kiváló frissítő, élénkítő, energiaadó a vérszegénység ellen, ennek a virágpornak a fogyasztása a krónikus fáradtság leküzdésére ajánlott elősegítve az energia áramlását a szervezetben.

   

  Használati utasítások:

  • Gyermekek:  1 kiskanál / nap (5 gramm);

  • Felnőttek:   1 evőkanál / nap (15 gramm).

  Ajánlott, minimum 7 hétig, 2-szer évente, de lehet egész év során korlátozás nélkül fogyasztani.

   

  Tárolás:  fagyasztóban, -5ºC és -18ºC közötti hőmérsékleten.

   

  A Nyers virágpor egy  ÉLŐ táplálék , ami a száraz virágporhoz képest  enzimeket,  jótékony hatású baktériumokat, antioxidánsokat és   tejerjesztőket  tartalmaz, melyek elősegítik a bélflóra regenerálódását. 
   

  BÁMULATOS!  A nyers virágpor  a fagyasztóban tárolandó de  NEM   FAGY MEG  az alacsony víztartalmának köszönhetően (8-10%), amely a fagyasztóból való kivétel után lehetővé teszi az azonnali fogyasztást.

   

  A kaptár ezen termékét természetes, NYERS, tiszta és feldolgozatlan formában tároljuk a maximális terápiás hatékonyság biztosítása érdekében!

Webáruház készítés