Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Termék részletek


Nyers vegyes virágpor 250g

Nyers vegyes virágpor 250g
3 050 Ft

Erdély szépsége! 
A belek barátja!

 

 • Meglepően kellemes íze és illata olyan sokfajta különböző növényekből ered, amelyek Erdély tiszta, szennyezetlen, dombos és hegyes területeiről származnak. Hozzájárul a bélflóra regenerálódásához, jelentős szerepet játszik a Crohn-betegség vagy a fekélyes vastagbélgyulladás (colitis ulcerosa) kezelésében. Mivel B vitaminokban, fehérjében és ásványi anyagokban gazdag, pótolja a táplálékhiányt és megakadályozza a mellrákot vagy a csontritkulást. A nyers vegyesvirág virágpor többletenergiát biztosít a testnek és különösen a városokban élő embereknek ajánlott, akik a rohanó életritmus miatt különböző stresszformáknak vannak kitéve vagy a lábadozó betegeknek. Csökkenti a krónikus fáradtságot, helyreállítja az optimizmust és a vitalitást.

   

  Használati utasítások:

  • Gyermekek:  1 kiskanál / nap (5 gramm);

  • Felnőttek:  1 evőkanál / nap (15 gramm).

  Ajánlott, minimum 7 hétig, 2-szer évente, de lehet egész év során korlátozás nélkül fogyasztani.

  Tárolás:  fagyasztóban, -5ºC és -18ºC közötti hőmérsékleten.

  A Nyers virágpor egy  ÉLŐ táplálék , ami a száraz virágporhoz képest  enzimeket,  jótékony hatású baktériumokat, antioxidánsokat és   tejerjesztőket  tartalmaz, melyek elősegítik a bélflóra regenerálódását.

  BÁMULATOS!  A nyers virágpor a fagyasztóban tárolandó de  NEM   FAGY MEG  az alacsony víztartalmának köszönhetően (8-10%), amely a fagyasztóból való kivétel után lehetővé teszi az azonnali fogyasztást.

   

  A kaptár ezen termékét természetes,  NYERS , tiszta és feldolgozatlan formában tároljuk a maximális terápiás hatékonyság biztosítása érdekében!

Webáruház készítés