Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Termék részletek


Propolisz tinktúra, alkoholmentes 30ml (E.P.I.D)

 Propolisz tinktúra, alkoholmentes 30ml (E.P.I.D)
2 140 Ft

E.P.I.D szabadalmaztatott propolisz oldat külsőleg-belsőleg, gyerekeknek is!

 • Mielőtt kipróbálna valamilyen propolisz készítményt, győződjön meg róla, hogy nem allergiás rá!


  A propoliszt a méhek tömítő- és ragasztóanyaga használják a kaptárban, alapanyaga egy növényi eredetű balzsam, ami a rügyek ragadós váladéka. Összetevői: flavonoidok, illóolajok, kalkonok, dihidrokalkonok, a katehinek, B1-, B2-, B6-, C-, E-vitamin, aminosavak, cserzőanyagok, festékek és az ásványi elemek.


  A feldolgozott propolisznak vírus-, baktérium- és gombaellenes hatása van, megvédi a sérüléseket a fertőzésektől.
  Pozitívan hat az ellenállóképességre, a lágy szövetek, a csont és a porc regenerálódására, növelik az erek rugalmasságát, segít a haj - és köröm növekedésben, epe és enyhe vizelethajtó, fájdalomcsillapító, gátolja a tumorképződést, és fekélyek kezelésére is alkalmas.

   

  E.P.I.D.® szabadalommal védett
  teljes propolisz kivonatot tartalmazó cseppek.

  Tisztított vízben, glicerin hozzáadása nélkül! Külsőleg, belsőleg. A propolisz ismert immunvédő, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaellenes tulajdonságú természetes anyag, számos, szinergikus összetevővel. Sokan azonban csak a téli időszak meghűléses, megfázásos panaszait enyhítő tulajdonságai miatt alkalmazzák. Pedig a tiszta propolisz csepp az egész szervezet kiegyensúlyozására, a test öngyógyító folyamatainak serkentésére szolgáló természetes vegyületek, egymásra ható elegye, amit külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazhat. Gyakorlatilag a propolisz olyan természetes termék, ami egyetlenegy „házipatikából” sem hiányozhat.

  Ajánlott:

  *immunrendszer erősítő (aktivizálja a gamma globulint)
  *gyulladáscsökkentő külsőleg és belsőleg 
  * akut húgyúti, torok és légúti problémák 
  *gyomornyugtató, gyomorsav csökkentő 
  *serkenti az epekiválasztást és görcsoldó  
  *belső elválasztású mirigyek kiegyensúlyozása
  *baktérium- és gombaellenes tulajdonság 
  *ízületi panaszok, helyi-érzéstelenítő hatás 
  *hajszálerek védelme
  *Külsőleg: alkalmazza ecsetelőként; bőrgomba, bőrirritációk, szájüregi panaszok, herpesz, pattanások, ekcémák, fekélyek, sebek, horzsolások, vágások, pikkelysömör, égések, aranyeres bántalmak…

  A csúcsminőséget biztosítja:

  - E.P.I.D.® szabadalom 
  - hatóanyagok egészének megőrzése
  - kiemelkedő polifenol tartalom (min. 3%-ra standardizált)
  - tesztelt biohasznosulás, módszere  H.P.L.C analitika 
  - allergia mentes termékek (allergének leválasztása Lactobacillus Helveticus-szal)
  - hozzáadott cukor nélkül és gluténmentesen

  E.P.I.D.® szabadalom

  Egy eljárás, aminek segítségével teljes értékű, tiszta propolisz kivonatok születnek. Egy teljesen új technológia, hogy olyan Propoliszt nyújthassunk, ami megőrizte teljes hatóanyagtartalmát (szinergikus, szerves vegyületeit). Szerves Propolisz végtermékünk stabil és kolloidális méretű, ami sejtszinten felszívódó tulajdonsággal bír. Mindezek által pedig aktívabb lett az élettani funkciókra.

  Diszpegrált, viaszmentesített

  Az E.P.I.D.® szabadalom, egy olyan kivonási eljárás, ami hideg kivonást és a természetes oldószerek használatát írja elő. Így kapunk olyan vízben oldott és viaszmentes propolisz végtermék(ek)et, ami lehetővé teszi a propolisz összes ismert hatóanyagának megőrzését (kalkonok, terpének, vitaminok, flavonoidok, aminosavak, enzimek, ásványok, ferulsav…), ahogy azt a természet kínálja (kitalálta).

  Kolloidális méretű

  A diszpergált, viaszmentesített kivonás, kolloidális propolisz részecskéket hoz létre. ami méretűknek köszönhetően több biokémiai reakciót és sejtszintű felszívódást jelent. Ez természetesen a hatás szempontjából egyáltalán nem mellékes tényező! A propolisz előnyeit ugyanis az összetevők szinergiája adja, együttesen fejtik ki gyulladáscsökkentő, csíra- és baktériumölő hatásúkat.

  Sejtszintű felszívódás

  A kolloidális méret biztosítja a sejtszintű felszívódást és teszi lehetővé a propolisz tulajdonságok kiterjesztését az egész szervezetre. Egy hatóanyagaitól megfosztott, szétesett természetes anyag soha nem lesz képes olyan pozitív élettani hatásokat mutatni, mint az eredeti összetétel. Hála a Specchiasol®-nak- aki az új technológiai eljárást megteremtette- kiküszöböltnek tekintjük ezt a problémát.

  Magas antioxidáns tartalom

  Sőt a végtermékekben garantáljuk a minimum 3% polifenol tartalmat! Minden E.P.I.D.® propolisz termék 3%-polifenol tartalomra standardizált és teszttel igazolt biohasznosulással rendelkezik.

  Allergia mentes

  Továbbá; a propolisz mint természetes eredetű anyag, az érzékenyebb személyekben allergiás reakciókat válthat ki, mely mindenekelőtt a benne lévő szennyeződéseknek köszönhető, valamint néhány molekulának, melyek a kávésav származékai. A Specchiasol® kifejlesztett egy olyan módszert, mely arra irányul, hogy csökkentse ezen molekulák allergén hatását. Az E.P.I.D.® propolisz kivonat kinyerésénél egy probiotikus fajt, a Lactobacillus Helveticust alkalmazzák a kávésavban található allergén molekulák szétválasztásához.

  Az E.P.I.D® Propolisz annak a tudományos kutatásnak és minőségtiszteletnek az eredménye, mely mindig is jellemezte a Specchiasol®-t.

  Összetétel:

  Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: /100 ml a napi adagban (60-120 csepp)
  E.P.I.D.® propolisz 20 g 250-500 mg
  polifenol tartalom 0,6 g 7,5-15 mg

  Standardizált! -  60 csepp garantáltan, 250 mg E.P.I.D.®propoliszt és 7,5mg polifenolt tartalmaz, melyek a propolisz bioaktív molekulái. 
  Felhasználási javaslat: naponta 3x20 csepp kevés vízben feloldva, akut fertőzésnél naponta 3x40csepp.
  Használat előtt felrázandó! Gyermekek és alkoholt nem fogyasztható személyek is szedhetik. 
  Kiszerelés: 30ml

Webáruház készítés