Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Termék részletek


BIO nyers fűzfa virágpor 250g

BIO nyers fűzfa virágpor 250g
3 350 Ft

Ellenőrzötten BIO! Erősen védi a szemet

Óvja a kötő- és szaruhártyát, nem alakul ki szürkehályog. 

 • Nagyon magas xantofil-tartalmának (lutein és a zeaxantin) köszönhetően védi a kötőhátyát és a szaruhártyát, valamint megakadályozza a szürke hályog képződését és a korfüggő makula degenerációt. Nagy mennyiségben tartalmaz B, E és C vitaminokat, többszörösen telítetlen zsírsavakat, antioxidánsokat, polifenolokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, segít a prosztata betegségeknél alkalmazott klasszikus kezelésekben, erősíti az immunrendszert és lassítja az öregedés folyamatát. Mivel folsavban (B9-vitamin) nagyon gazdag, a Nyers Fűzfa virágpor serkenti a termékenységet és védi az embriót a terhesség alatt.

  Mivel a fűzfa virágzásakor az alacsony hőmérséklet még nem teszi lehetővé a méheknek, hogy elhagyják a kaptárt, a fűzfa virágpor  ritka és nehéz beszerezni. Ez csupán az egyik oka annak, amiért ez az úgynevezett "virágpor  gyöngye". A Nyers Fűzfa virágpor aranysárga színű, illatos aromája és finom íze van.

   

  Használati utasítások:

  -Gyermekek: 1 kiskanál / nap (5 gramm),

  -Felnőttek:   1 evőkanál / nap(15 gramm).

  Ajánlott, minimum 7 hétig, 2-szer évente, de lehet egész év során korlátozás nélkül fogyasztani.

   

  Tárolás:  fagyasztóban, -5ºC és -18ºC közötti hőmérsékleten.

   

  A Nyers virágpor egy  ÉLŐ táplálék , ami a száraz virágporhoz képest  enzimeket,  jótékony hatású baktériumokat, antioxidánsokat és   tejerjesztőket  tartalmaz, melyek elősegítik a bélflóra regenerálódását. 
   

  BÁMULATOS!  A nyers virágpor a fagyasztóban tárolandó de  NEM   FAGY MEG  az alacsony víztartalmának köszönhetően (8-10%), amely a fagyasztóból való kivétel után lehetővé teszi az azonnali fogyasztást.

   

  A kaptár ezen termékét természetes,  NYERS , tiszta és feldolgozatlan formában tároljuk a maximális terápiás hatékonyság biztosítása érdekében!

Webáruház készítés